ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

AFISA

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, στα Χανιά  ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες δια χειρός του Δημάρχου Πλατανιά Χανίων κ. Ιωάννη Μαλανδράκη τον Κώστα Οικονομίδη (μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού) και τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την συνολική προσφορά τους με την  φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ειδικότερα  για την συμμετοχή τους στους τελικούς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην  Εθνική Γαλλίας το μακρινό 1988.

 

Οι βετεράνοι διεθνείς απασχολούνται ο μεν Κώστας Οικονομίδης στο Αυτοτελές Λιμενικό Γραφείο του Δήμου Θερμαϊκού, ο δε Γιάννης Χατζηνικολάου προΐσταται των Αθλητικών θεμάτων και δραστηριοτήτων στην Περιφέρεια Κρήτης, στην Διεύθυνση Αθλητισμού-Πολιτισμού.   

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθησαν και τιμήθηκαν σπουδαίοι αστέρες του ένδοξου παρελθόντος της Εθνικής Ελλάδος, όπως ο Γαλάκος, ο Νικολούδης, ο Κελεσίδης και ο Μπονόβας αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό παρών των εθνικών μας χρωμάτων.   

1 1 Ο Κώστας Οικονομίδης και ο Γιάννης Χατζηνικολάου

 

 

 2 1

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Ι. Μαλανδράκης απονέμει την τιμητική πλακέτα στον Κώστα Οικονομίδη

 

 

3 1

Ο Πρόεδρος του "Γαλανόλευκου Φάρο" κ. Νίκος Φλέκκας μαζί με τον Κώστα Οικονομιδή σηκώνουν το πανευρωπαϊκού κύπελλο του 2004 που βρίσκεται στο αθλητικό μουσείο Χανίων

   
  20.02.2018 Ferienhaus Ostsee

                     poe ota

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων
Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών

 

 

 

 

Joomla templates by Joomlashine