ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                               Περαία,  06/10/2016

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ                                         Αριθμ. Πρωτ.: 34

Τηλ: 2392330090

Fax:2392021119

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

        Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 6ης Οκτωβρίου 2016, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη, απρεπή, ανάρμοστη, προσβλητική για την προσωπικότητα, ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Τ.Ε.Θ. κ. Ιωσήφ Μισαλέμη ,που αφορά  κυρίως τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου συνάδελφο Νικόλαο Πρέτσιο και άλλους υπαλλήλους του Τμήματος.

        Τον καλούμε να προβεί άμεσα σε δημόσια ανάκληση των προσβλητικών και συκοφαντικών του καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την παραπάνω συμπεριφορά του.

       Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της αιρετής Διοίκησης, επιδεικνύουν συμπεριφορές προς υπαλλήλους που δεν συνάδουν με το αξίωμά τους και καταρρίπτουν στην πράξη  την άποψη ότι αιρετοί και εργαζόμενοι είναι συνεργάτες- με κοινό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους  δημότες και την τοπική κοινωνία - όπως έχει επισημανθεί και στις συναντήσεις του Συλλόγου με την Δημοτική Αρχή και στα σχετικά έγγραφα του Συλλόγου προς αυτήν.

       Γνωρίζουμε  στα μέλη της αιρετής Διοίκησης, ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Θερμαϊκού, τιμούν τον όρκο τους, εργάζονται με αίσθημα ευθύνης, ευσυνείδητα και τίμια, με γνώμονα την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία της υπηρεσίας. Δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν υποστέλλουν τη σημαία της αξιοπρέπειας τους, δεν ανέχονται την σπίλωση της τιμής και  της υπόληψής τους.

        Αναμένουμε  από τον Δήμαρχο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες  ώστε  να μην επαναληφθούν  παρόμοιες συμπεριφορές .

Για το Δ.Σ.

 

   OΠρόεδρος                                               Ο Γεν.Γραμματέας

  

Πέτρος Πετρίδης                                    Αλέξανδρος Κρητικόπουλος

   
  19.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa