ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                       Περαία : 23- 06-2017

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟY                                  Αρ. Πρωτ.: 54

fax: 2392021119

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

 

 

 

Θέμα: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης 20 Ιουνίου 2017

 

Κατά την έκτακτη γενική συνέλευση στις 20 Ιουνίου 2017 του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού στην κατάμεστη αίθουσα του Δ.Σ. των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού αποφασίστηκαν τα εξής :

  1. Να γίνει παράσταση του Δ.Σ. του Συλλόγου και των εργαζομένων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της 20ης Ιουνίου 2017 για να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων στην προωθούμενη από την Δημοτική Αρχή ιδιωτικοποίηση μέρους των υπηρεσιών καθαριότητας (το θέμα αποσύρθηκε και δεν συζητήθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με παρουσία περίπου 30 εργαζομένων του Συλλόγου Δήμου Θερμαϊκού).
  2. Να συνταχθεί κείμενο το οποίο θα διανεμηθεί στους πολίτες και θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να εξηγεί στους δημότες ότι η επαναλαμβανόμενη σε τακτά χρονικά διαστήματα και για το διάστημα (19 – 22 Ιουνίου) συσσώρευση απορριμμάτων δεν οφείλεται στους εργαζόμενους αφού μπορεί να κάνει αποκομιδή ο ιδιώτης.
  3. Να συνταχθεί πρόταση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία θα αναγνωρίζεται ότι οι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και η παραμονή τους στην εργασία είναι αδήριτη ανάγκη για την λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας. Επίσης να καλείται η κυβέρνηση να μετατρέψει τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. (Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα από όλους μετά από τοποθέτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο).
  4. Εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η μετάβαση και συμμετοχή των εργαζομένων στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα από τα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

ΤΟ Δ.Σ.

   
  28.03.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa