Εκτύπωση

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                     ΠΕΡΑΙΑ, 11-02-2020

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟY                                                               Αρ. Πρωτ. : 22

τηλ: 2392330090

fax: 2392021119

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού προκηρύσσει στάση εργασίας την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 από τις 10 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου, για να συμπαρασταθεί, να εκφράσει την αλληλεγγύη του και να διευκολύνει την παρουσία των μελών του, σε τρείς συνάδελφους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος και τέσσερεις συνάδελφους υπάλληλους του Αυτοτελούς Λιμενικού Γραφείου του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι δικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, διωκόμενοι ποινικά για παράβαση καθήκοντος, τελεσθείσα από κοινού δια παραλείψεως.

 

Είναι άδικο, για την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης, για τα οποία δεν είναι υπεύθυνοι, να εγκαλούνται και να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για ασήμαντη μάλιστα υποτιθέμενη ζημία, του Δημοσίου, από την μη είσπραξη τελών ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Νέων Επιβατών οι συνάδελφοι.

Επισημαίνουμε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα ο Δήμος Θερμαϊκού, είχε πληγεί από την θεομηνία (καταστροφικές πλημμύρες) της 6ης Σεπτεμβρίου 2016 και είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - η οποία παρατάθηκε έως την 9η Ιουνίου 2020 - με προφανή συνέπεια να τεθούν για τις υπηρεσίες του Δήμου άλλες επείγουσες ενέργειες ως προτεραιότητες (καταγραφή, αποκατάσταση ζημιών κ.α.)

Καλούμε και τους Δικαστές να σταματήσουν το κυνήγι μαγισσών, την δημιουργία δεξαμενής επίορκων δημόσιων υπαλλήλων και να αναλογιστούν την ψυχική οδύνη στην οποία τους υποβάλλουν. Ευχόμαστε την αθώωση των συναδέλφων και καλούμε τα μέλη με την παρουσία τους να ενθαρρύνουν τους συναδέλφους.

 


Το Δ.Σ.