ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Βήμα των εργαζομένων

AFISA

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, στα Χανιά  ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες δια χειρός του Δημάρχου Πλατανιά Χανίων κ. Ιωάννη Μαλανδράκη τον Κώστα Οικονομίδη (μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού) και τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την συνολική προσφορά τους με την  φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ειδικότερα  για την συμμετοχή τους στους τελικούς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην  Εθνική Γαλλίας το μακρινό 1988.

mavr1

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

5ος Μαραθώνιος Faethon Olympus Marathon

Υψόμετρο : 3.650m + υψομετρική διαφορά

Διαδρομή μαραθωνίου 44,6 km

Την Κυριακή 30/03/2014 συμμετείχα εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μου στον 2ο αγώνα βουνού – τρεξίματος 21,0 χλμ. “Αυτισμός – Ελπίδα” Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 06/04/214 με μεγάλη μου τιμή θα θα τρέξω στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τον δρόμο υγείας 10 χλμ. εκπροσωπώντας πάλι τους συναδέλφους μου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού.
Οι αγώνες αυτοί είναι αγώνες προετοιμασίας, για τους μεγαλύτερους και δυσκολότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος κοκ 42 χλμ. σε Μέτσοβο και Ζαγόρι αντίστοιχα τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2014, εκεί επίσης θα έχω τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπήσω για ακόμη μια φορά όλους του συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας.

Με τιμή

Γεώργιος Μαυρίκος
Επόπτης Καθαριότητας
Δήμου Θερμαϊκού

   
  19.03.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa