ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Βήμα των εργαζομένων

AFISA

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, στα Χανιά  ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες δια χειρός του Δημάρχου Πλατανιά Χανίων κ. Ιωάννη Μαλανδράκη τον Κώστα Οικονομίδη (μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού) και τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την συνολική προσφορά τους με την  φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ειδικότερα  για την συμμετοχή τους στους τελικούς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην  Εθνική Γαλλίας το μακρινό 1988.

Διαβάστε περισσότερα: Ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε το μέλος του συλλόγου μας Κώστα...

mavr1

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

5ος Μαραθώνιος Faethon Olympus Marathon

Υψόμετρο : 3.650m + υψομετρική διαφορά

Διαδρομή μαραθωνίου 44,6 km

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίκου στον 5ο Μαραθώνιο Faethon Olympus Marathon

Την Κυριακή 30/03/2014 συμμετείχα εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μου στον 2ο αγώνα βουνού – τρεξίματος 21,0 χλμ. “Αυτισμός – Ελπίδα” Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 06/04/214 με μεγάλη μου τιμή θα θα τρέξω στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τον δρόμο υγείας 10 χλμ. εκπροσωπώντας πάλι τους συναδέλφους μου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού.
Οι αγώνες αυτοί είναι αγώνες προετοιμασίας, για τους μεγαλύτερους και δυσκολότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος κοκ 42 χλμ. σε Μέτσοβο και Ζαγόρι αντίστοιχα τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2014, εκεί επίσης θα έχω τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπήσω για ακόμη μια φορά όλους του συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας.

Με τιμή

Γεώργιος Μαυρίκος
Επόπτης Καθαριότητας
Δήμου Θερμαϊκού

   
  20.02.2018 Ferienhaus Ostsee

                     poe ota

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων
Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών

 

 

 

 

Joomla templates by Joomlashine